Parmezánové chrumky s riasami Nori

Myslím, že vás bude zaujímať takáto rýchla skvelá chuťovka…nepochybujte, že je zdravá ale aj chutná :).Celá príprava za predpokladu,  že máte už pripravené riasy bude trvať iba 4 minúty… ako na to?

IMG_4362

IMG_4399

IMG_4363

Potrebujeme:

100 gr parmezánu postrúhaného na hrubo na struháku

2-3 lyžice opečených ochutených rias  Nori recept nájdete tu

Postup:

Podrvené Nori a parmezán zmiešame v miske a na rozohriatu  teflonovú /bez poškodeného povrchu/ panvicu dávame malé kôpky – či skôr placky nie do výšky – zmesi asi  4x 4cm.Počkáme kým sa syr začne topiť a asi po 3 či 4 minútach drevenou špachtlou zoškrabneme rýchlo vytvorenú placku a položíme na studený tanier. Takáto chrumka nám rýchlo stuhne a môžeme ochutnávať. Netreba soliť ani  dochucovať chuť je veľmi výrazná.

Reklamy

Pridaj komentár

Zadajte svoje údaje, alebo kliknite na ikonu pre prihlásenie:

WordPress.com Logo

Na komentovanie používate váš WordPress.com účet. Odhlásiť sa / Zmeniť )

Twitter picture

Na komentovanie používate váš Twitter účet. Odhlásiť sa / Zmeniť )

Facebook photo

Na komentovanie používate váš Facebook účet. Odhlásiť sa / Zmeniť )

Google+ photo

Na komentovanie používate váš Google+ účet. Odhlásiť sa / Zmeniť )

Connecting to %s